Over ons

Ons verhaal

Met een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit pakken wij ieder werk met beide handen aan. Met jarenlange ervaring en ons team van vakmensen is geen werk ons te groot.

Wie zijn wij

Wembouw bestaat uit een team van vakmensen die elk werk voor u kan uitvoeren. In onze werkplaats in de Houtrakpolder worden onderdelen op maat gemaakt op onze eigen vakkundige manier.

Door deze manier van werken zijn we in staat om snel te schakelen bij spoed- en reparatiewerkzaamheden zoals storm-, water- of inbraakschade, maar ook bij constatering van rotte of slechte delen bij schilderwerkzaamheden.

Wij springen in de auto om u van dienst te zijn. Of het nu gaat om een complete nieuwbouw of een scheef gewaaide dakpan; u kunt ons altijd bellen! Kortom; bij Wembouw staat een enthousiast en vakkundig team voor u klaar!

Een stukje geschiedenis

1950 De eerste generatie

Wembouw vindt zijn historie bij Herman Wempe, die in 1950, na de ambachtsschool te hebben doorlopen, zijn loopbaan begon in de bouw. In eerste instantie als leerling timmerman en later als (hoofd)uitvoerder bij grotere bouwbedrijven.

1980 Oprichting Aannemingsbedrijf Wempe

In 1970 werd hij mededirecteur van een bouwbedrijf en in 1980 zag Bouw- en Aannemingsbedrijf Wempe het licht. Een paar jaar later, om precies te zijn in 1984, sloot zijn zoon Nico Wempe zich aan bij het bedrijf en nam er in 2002 de dagelijkse leiding over. Dat wil niet zeggen dat Herman sindsdien verdwenen is; naar zijn advies en expertise wordt nog regelmatig gevraagd.

2019 Een nieuw hoofdstuk

Met ruim 40 jaar ervaring is Bouw- en Aannemingsbedrijf Wempe een begrip in Spaarndam en ver daarbuiten. Per 2019 is de rechtsvorm een BV en verandert de naam in WemBouw BV.

Onze kernwaarden

Altijd goed geregeld. No nonsense.

Keurmerken

We blijven onze kennis bijspijkeren.

VCA-VOL gecertificeerd

Wij hebben oog voor een veilige en duurzame werkomgeving.

Fundeon Erkend Leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op.