Home > Zakelijk

Zakelijk & Industrieel

Van restaurant, winkel, kantoor, tot industriële werkplaats, van onderhoud tot nieuwbouw. Wij (ver)bouwen en onderhouden het op een verantwoorde manier.

Een aantal van onze zakelijke klanten

Ervaring en kennis

Met meer dan 40 jaar ervaring en met een vast team van specialisten hebben wij altijd een antwoord op uw bouwvraag. Bij WemBouw bent u aan het juiste adres voor het aanpassen of herindelen van uw restaurant, winkel, kantoor, werkplaats of andere bedrijfsruimte. Daarnaast werken wij regelmatig met industriële opdrachtgevers om ook daar het gewenste, duurzame resultaat te behalen.

Neem contact op

VCA-VOL gecertificeerd bouwbedrijf

Bij WemBouw hechten wij veel waarde aan veilig, gezond en duurzaam werken. Daarom zijn al onze werknemers VCA-VOL gecertificeerd. Daarnaast WemBouw ook sinds 2022 als bedrijf VCA gecertificeerd. Op deze manier verkleinen we eventuele risico’s maximaal.

Neem contact op

Onderhoud en reparatie

Naast verbouw en nieuwbouw van bedijfsruimtes is WemBouw ook uw partner in (periodiek) onderhoud. Wij controleren en repareren uw bedrijfsruimte vroegtijdig, voordat een probleem zich uit kan breiden en daardoor meer repatiekosten met zich mee zou brengen. Wij kunnen op aanvraag langs komen of op een meer regelmatige basis middels een onderhoudscontract.

Neem contact op

Bijstand in bouwkundige rechtzaken en verzekeringskwesties

Bij rechtszaken met een bouwkundig aspect staat WemBouw u graag bij met vakkundig advies en zo nodig een gedegen rapportage. Denk hierbij aan rechtzaken vanwege wanprestaties tijdens een verbouwing of negatieve gevolgen door bouwactiviteiten bij buren.

Bij verzekeringskwesties kiest de verzekeringsagent over het algemeen de goedkoopste oplossing. Hier kan WemBouw tegengas geven en zorgen voor een hoogwaardige oplossing. Waarbij mogelijk problemen in de toekomst voorkomen worden.

Neem contact op

Vastgoed en projectontwikkeling

Investeren in vastgoed en iets laten ontwikkelen gaat gepaard met risico’s en kost veel geld. Met de adviezen en rapportages van WemBouw gaat uw project goed van start en heeft u ook tijdens en naderhand zekerheid.

Neem contact op

Ons stappenplan